Презентували новий кросовер Ford Puma

Новий кросовер Ford Puma поєднує в собі привабливий дизайн, кращий у своєму класі об’єм багажного відсіку та економічність гібриду

КЕЛЬН, Німеччина, 26 червня 2019 р. Сьогодні компанія Ford представила новий Ford Puma — компактний кросовер, у якому захопливий дизайн екстер’єру та кращі в класі можливості для перевезення багажу, поєднуються з досконалою технологією «м’якого» гібриду.

 Новий Ford Puma з такими харизматичними рисами, як виразні фари у верхній частині крил та атлетичні обтічні лінії, відкриває нову главу у створенні дизайну спеціалістами всесвітньо відомої компанії. Завдяки своїм пропорціям компактний кросовер вирізняється збільшеним кліренсом, що дає змогу водієві почуватися впевненіше під час руху, і кращим у своєму класі об’ємом багажного відсіку, що становить 456 л.

 Завдяки технології гібридного привода Ford EcoBoost Hybrid із напругою 48 В, покупці Puma зможуть насолоджуватися потужною й чутливою динамікою та оптимізованою витратою пального. Силовий агрегат, створений на базі технології «м’якого» гібриду, являє собою оптимальне поєднання електроприводу, що забезпечує додатковий крутний момент, із трициліндровим 1,0-літровим бензиновим двигуном EcoBoost зі зниженим внутрішнім тертям, і розвиває потужність до 155 к. с.

2019_FORD_PUMA_ST-Line_14_bikes-LOW.jpg
2019_FORD_PUMA_ST-Line_24-LOW.jpg
2019_FORD_PUMA_ST-Line_19-LOW.jpg

До переліку досконалих технологій систем надання допомоги водієві, які полегшують керування та зменшують рівень стресового навантаження, входять:

Адаптивний круїз-контроль із функцією Stop & Go та системами розпізнавання знаків обмеження швидкості руху (Speed Sign Recognition) й утримання в смузі руху (Lane-Centring), що дають змогу дуже легко подорожувати автомагістралями та рухатися в заторах.

Нова функція попередження про небезпеку Local Hazard Warning, яка здатна інформувати водія про небезпечні ситуації на дорозі, що чекають на нього попереду, ще до того, як їх помітить він сам або датчики автомобіля.

Крім того, Puma першим у своєму сегменті отримав такі технології забезпечення комфорту, як автоматична кришка багажного відсіку та сидіння з функцією масажу зони попереку.

2019_FORD_PUMA_ST-Line_01-LOW.jpg
2019_FORD_PUMA_ST-Line_13-LOW.jpg
2019_FORD_PUMA_ST-Line_14_bags-LOW.jpg

 «Наші клієнти говорили нам, що їм потрібен компактний автомобіль з ефектною зовнішністю, оснащений рішеннями, які часто використовуються в повсякденному житті. У результаті був створений наш новий Ford Puma — харизматичний та практичний автомобіль, оснащення якого включає різноманітні технології: від сидінь із функцією масажу до силових агрегатів на базі технології «м’якого» гібриду», — повідомив президент Ford of Europe Стюарт Роулі (Stuart Rowley).

Новий Puma приєднається до лінійки кросоверів і позашляховиків, що постійно розширюється та наразі включає в себе Fiesta Active, Focus Active, EcoSport, Kuga, Edge та новий Explorer Plug-In Hybrid. Наразі SUV становлять понад 20 відсотків від загальної кількості автомобілів Ford, проданих в Європі; а в 2018 році продажі зросли на понад 19 відсотків.

 Продажі Puma розпочнуться наприкінці року, а виробництво автомобіля, що виготовляється з винятковим рівнем майстерності та якості, буде здійснюватися на складальному заводі Ford у румунському місті Крайова, інвестиції у який за період з 2008 року становлять приблизно 1,5 млрд євро.

2019_FORD_PUMA_ST-Line_11-LOW.jpg
2019_FORD_PUMA_ST-Line_08-LOW.jpg
2019_FORD_PUMA_ST-Line_27-LOW.jpg
Open Chat